Ex Libris Gustav Drobner Dies Leben - Dein Ewiges Leben - Wenig, Bernhard (1871-1940).; Drobner, Gustav (1864- ). ([S.l., 1899)
Przedstawia fontannę na tle drzew, poniżej napis: Dies Leben - Dein Ewiges Leben, u dołu napis: Ex Libris Gustav Drobner. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Nazwisko aut. wg sygn. aut., data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1870-1914.