Kalkreuth Vorderansicht vom Kernwerk innerer Hof]. ([S.l.], 1920)
Przedstawia front budynku reduty, 1920 r.
Tyt. i data: 28. 3. 20 ołówkiem na obwolucie negatywu.
Keywords: Fortyfikacje -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie