Gruss aus Sobowitz - Sauer, Johann Julius Alexander (1823-1907) (Verlag v. Julius Sauer, 1890)
Widokówka wielkoobrazkowa przedstawia Willę Hagen, dom lekarza, aptekę i restaurację Bahlingera, w miejscowości Sobowidz, ok. 1890 r.