Gruss aus Sobowitz - Sauer, Johann Julius Alexander (1823-1907). (Danzig : Verlag v. Julius Sauer, 1890)
Widokówka wielkoobrazkowa przedstawia Willę Hagen, dom lekarza, aptekę i restaurację Bahlingera, w miejscowości Sobowidz, ok. 1890 r.
Villa Hagen ; Doctorhaus ; Apotheke ; Balhinger's Etablissement.
Data wg przedstawienia i stempla poczt. : 27. 11. 99.
Keywords: Sobowidz (Polska) -- karty pocztowe