[Afisz teatralny. Incipit] W sobotę 13-ego ... Zemsta Komedia w 4-ch aktach Al. Fredry ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu 13-14.07.1946 r. Teatr Domu Marynarza Marynarki Wojennej Skwer Kościuszki 12 w Gdyni. Udział wzięli: Fr. Rychłowski, Trzywdar-Rakowski, A. Cezarewicz, I. Trojecka, H. Halski, Wł. Cichoracki, Kl. Danulska, R. Marzecki i in.