Percewal - Murawski, Jerzy (1956- ).; Teatr Lalek (Białystok). ([Białystok] : [wydawca nieznany], 1999)
Plakat przedstawienia z 1999 r. Nazwisko autora w lewym dolnym rogu.
Miejsce wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatr Lalek (Białystok) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.