[Afisz. Incipit:] Słynny piosenkarz Udo Jürgens wystąpi 20.VIII ... w Operze Leśnej na VII Międzynarodowym Festiwalu Piosenki. (Sopot : [wydawca nieznany], 1967)
Sztrajfa informująca o występach artysty na Festiwalu w Sopocie 20.08.1967 r.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne