Pojęcie patriotyzmu w polskim i rosyjskim dyskursie parlamentarnym - Kapela, Ewa. (2019)
Słowa kluczowe: dyskurs parlamentarny, językowy obraz świata, definicja poznawcza, patriotyzm.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 128-129.
Tekst częściowo w języku rosyjskim. Streszczenie w języku angielskim i rosyjskim.
Keywords: Język polityczny; Analiza dyskursu; Językowy obraz świata; Patriotyzm