[Afisz teatralny. Incipit:] Istvan Csurka - Gorzkie żale w dozorcówce = Hazmestersirato / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1980)
Afisz informujący o premierze, która miała miejsce 17.04.1980 r. w Gdyni w sali Domu Rzemiosła ul. 10 Lutego 33. Reżyseria Ryszard Żuromski, scenografia Jan Banucha.