[Dok pływający w Gdańskiej Stoczni Remontowej] / fotografia K. Andryszkiewicz. - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia pływający dok w Gdańskiej Stoczni Remontowej, 1979 r.