[Afisz teatralny] Maurycy Maeterlinck - Burmistrz Stylmondu : Dramat w trzech aktach / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o premierze w lutym 1961 r. Inscenizacja i reżyseria Halina Gallowa, scenografia Jerzy Jeleński.