[Afisz teatralny] Maurycy Maeterlinck - Burmistrz Stylmondu : Dramat w trzech aktach - Teatr Rozmaitości (Kraków). (Kraków : [wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o premierze w lutym 1961 r. Inscenizacja i reżyseria Halina Gallowa, scenografia Jerzy Jeleński.
Keywords: Teatry -- Polska -- Kraków -- 1945-1970.; Afisze -- 1945-1990.