Rzeźba Neptuna na Długim Targu przenoszona do konserwacji / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia rzeźbę Neptuna na Długim Targu podnoszoną na dźwigu, 10. 04. 1979 r.