Ex Libris Roland Johansson P. T. - Törmä, Pekka (1898-1973) (1960)
Przedstawia drogowskaz z napisem: Ex Libris, na którym stoi dwóch mężczyzn w kapeluszach, niżej sylwetki ludzkie w kilku grupach, z lewej strony napis: Karlstad, u dołu: Roland Johansson. Sygn. aut. i data w obrebie kompoz.