Dom przy ul. Garncarskiej [!] / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Tyt. błędnie nadany przez autora. Przedstawia nieistniejący dzisiaj budynek przy ul. Elżbietańskiej, w miejscu kina Krewetka, w którym w czasie wojny znajdowała się drukarnia gazety "Danziger Vorposten", 1987 r.