Ul. Podwale Grodzkie 2 - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk, 1980)
Przedstawia budynek przychodni kolejowej na Podwalu Grodzkim, ok. 1989 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie, data wg przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie