5 wystawa polskiej grafiki marynistycznej. - Wieczorek, Stanisław (1943- ).; Wystawa Polskiej Grafiki Marynistycznej 1969). ([S.l. : s.n.], 1969)
Plakat wystawy.
Keywords: Malarstwo marynistyczne -- Polska -- 1945-1970 -- plakaty