Miejski Komitet Opieki Społecznej w Gdańsku urządza na pomoc zimową wielką zabawę kostiumową dla Dzieci Wybrzeża. (Gdańsk : [s.n.], 1949)
Afisz inf. o zabawie 26.02.1949 r.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne