1. listopada 1918. Zmartwychwstanie Polski. ([S.l. : s.n., 1920)
Cegiełka, z której dochód miał być przeznaczony na "gwiazdkę" dla podhalańskich pułków w Polu.
Data na podst. treści.
Keywords: Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne