Ogłoszenie : w związku z głosowaniem ludowym [...] - Zaparucha, Bronisław (Kartuzy : [s.n.], 1946)
Druk inf. o wprowadzeniu prohibicji na czas głosowania w refendum.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Kartuzy (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne