[Afisz teatralny. Incipit:] Hau hau komedia w 4 aktach Hodges'a i Percyval'a ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o premierze 12.06.1947 r. Teatr Aktorów Woj. Gdańskiego. Reżyseria: Aleksander Gąssowski, oprawa sceniczna: Władysław Królikiewicz.
Na afiszu dodatkowe informacje: Suknie pań F-ma "Janina" Świętojańska 89, kapelusze F-ma "Pani" Świętojańska 56, ubrania panów z F-my Bączkowski Świętojańska 41, obuwie pań z F-my Warsztaty Rękodzielnicze OMTUR w Sopocie ul. Stalina 782.
Keywords: Teatr; Teatry -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (woj. pomorskie); Afisz teatralny; Afisze -- 1945-1990.