Lieder- und Arien-Abend : Heinrich Schlusnus / Konzertagentur Hermann Lau. ([s.n.], 1926)
Program wieczoru wraz z tekstami pieśni, który miał miejsce w gdańskim Schützenhaus (Dom strzelecki) 24 stycznia 1926 r.