Piękno Zatoki Gdańskiej przez lornetę z mola w Sopocie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia dwie dziewczynki patrzące przez lunetę na molo w Sopocie, 25 maja 1978 roku.