O przesunięciu uwagi z dziecka na rodziców : refleksja z perspektywy pedagoga społecznego / Katarzyna Segiet. - Segiet, Katarzyna (1963- ).
Nowy wymiar dzieciństwa i rodzicielstwa, od potrzeb do praw dziecka, czyli dzieciństwo na miarę oczekiwań dziecka, a nie na miarę oczekiwań rodzica.