O przesunięciu uwagi z dziecka na rodziców : refleksja z perspektywy pedagoga społecznego - Segiet, Katarzyna (1963- ). (2014)
Nowy wymiar dzieciństwa i rodzicielstwa, od potrzeb do praw dziecka, czyli dzieciństwo na miarę oczekiwań dziecka, a nie na miarę oczekiwań rodzica.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 504-506.