Dariusz Matysiak/Czarny Warkocz/MDK w Kole -premiera 6.IX.2019. 100-lecie urodzin Stanisławy Fleszarowej-Muskat. Czesław Freudenreich 1873-1939. ([Miejski Dom Kultury w Kole], 2019)
Medal. Awers: po środku herb Koła i napis: Dariusz Matysiak/Czarny Warkocz, u dołu w otoku: MDK w Kole-premiera 6.IX.2019. U góry w otoku: 100-lecie urodzin Stanisławy Fleszarowej-Muskat. Rewers: po środku głowa mężczyzny z profilu, w otoku napis: Czesław Freudenreich 1873-1939.