Dariusz Matysiak/Czarny Warkocz/MDK w Kole -premiera 6.IX.2019. 100-lecie urodzin Stanisławy Fleszarowej-Muskat. - Miejski Dom Kultury (Koło). ([Koło] : [Miejski Dom Kultury w Kole], 2019)
Medal. Awers: po środku herb Koła i napis: Dariusz Matysiak/Czarny Warkocz, u dołu w otoku: MDK w Kole-premiera 6.IX.2019. U góry w otoku: 100-lecie urodzin Stanisławy Fleszarowej-Muskat. Rewers: po środku głowa mężczyzny z profilu, w otoku napis: Czesław Freudenreich 1873-1939.
Tytuł na podstawie napisu na medalu.
Miejsce wydania na podstawie napisu na medalu.
Wydawca na podstawie napisu na medalu.
Data na podstawie napisu na medalu.
Keywords: Fleszarowa-Muskat, Stanisława -- (1919-1989); 2001-; Medale; Polska; Obiekty trójwymiarowe