Bekanntmachung : Es sind in letzter Zeit [...]. (Liége : [s.n., 1914)
Odezwa niemiecka do ludności belgiskiej w sprawie koleji.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Belgia; Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty