Simon Clüver. ([Niemcy], 1650)
Przedstawia portret Simona Clüvera.
Autor nieznany, praca niesygnowana.
Miejsce i czas powstania według stylistyki i biografii portretowanego.
U dołu, w polu kompozycji, poniżej portretu inskrypcja z tytułem: Simon: Clüver: / Geda: V. I. D. Anno 1595.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 17 w