Zachowania zdrowotne dzieci i młodzieży a środowisko rodzinne / Alina Dworak. - Dworak, Alina
Determinanty zachowań zdrowotnych w rodzinie; zachowania zdrowotne dzieci i młodzieży w ujęciu koncepcji zachowań ryzykownych; ryzykowne zachowania zdrowotne dzieci i młodzieży a środowisko rodzinne.