Obchody Kalwaryjskie w Wejherowie. (Wejherowo : [s.n.], 1947)
Program obchodów, które miały miejsce 3 maja 1947 r. na Górze Kalwaryjskiej w Wejherowie.
Keywords: Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- życie religijne -- 1945-1970 -- druki ulotne