Ex Libris SB - Krzywka, Ryszard (1925-2009).; Klein-Szymańska, Barbara (1936- ). ([S. l.], 1959)
Przedstawia figury geometryczne, na jednej z nich napis: Ex Libris SB, u dołu pistolet. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i rok.
Na odwrocie ołówkiem dedykacja dla właścicielki.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.