Łazik. ([S.l. : s.n., 1920)
Druk z tekstem piosenki satyrycznej potępiającej uchylających się przed wstąpieniem do armii.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Wojna polsko-bolszewicka (1919-1920) -- druki ulotne