Exlibris Jana Rogali Warszawa Katedra Św. Jana Sprzed R. 1944 / [Zdzisław Wdowicki]. - Wdowicki, Zdzisław (1970)
Przedstawia dawny fronton warszawskiej katedry św. Jana wyłaniający się z chmur. Pośrodku pas z napisem: Warszawa Katedra Św. Jana Sprzed R. 1944. U dołu napis: Exlibris Jana Rogali, litera J ze skrzydłami husarskimi, obok nazwiska półksiężyc z gwiazdą w środku.