Exlibris Jana Rogali Warszawa Katedra Św. Jana Sprzed R. 1944 - Wdowicki, Zdzisław; Rogala, Jan (1934-1990). ([S.l., 1970)
Przedstawia dawny fronton warszawskiej katedry św. Jana wyłaniający się z chmur. Pośrodku pas z napisem: Warszawa Katedra Św. Jana Sprzed R. 1944. U dołu napis: Exlibris Jana Rogali, litera J ze skrzydłami husarskimi, obok nazwiska półksiężyc z gwiazdą w środku.
Nazwisko aut. i data ołówkiem na odwrocie.