O nowy kult Ducha Świętego / Lucjan Balter. - Balter, Lucjan (1936-2010)
1. Dawny kult Ducha Świętego. 2. Przeobrażenia soborowe i późniejsze. 3. Prawdziwa nowość kultu Bożego Ducha. 4. Maryja jako niedościgły wzór prawdziwego uczczenia Ducha Świętego.