Niedobór wysokości ciała / Barbara Woynarowska. - Woynarowska, Barbara
Problemy psychospołeczne zwiazane z niedoborem wzrostu u chłopców, problemy psychospołeczne i sytuacja szkolna dziewcząt z zespołem Turnera.