[Ulotka. Incipit.] Program obchodu "Dni Morza" w Malborku ... - Święto Morza (1956). (Malbork : [wydawca nieznany], 1956)
Ulotka z programem obchodów w dniach 23 czerwca - 1 lipca 1956 roku w Malborku.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.