Ex libris Marioli Józak / Józef Józak. - Józak, Józef (1951- ). (1981)
Głowy dwóch gęsi, wzdłuż górnej i prawej krawędzi napis: ex libris Marioli Józak. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.