Muzeum Narodowe w Gdańsku ma zaszczyt zaprosić na otwarcie wystawy [...] - Muzeum Narodowe (Gdańsk). ([S.l. : s.n.], 1988)
Wernisaż dzieł Mieczysława janikowskiego odbył się 7.01.1988 r. w Pałacu Opatów w Oliwie.
Keywords: Zaproszenia -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990.