Brama Żuławska - elewacja zewnętrzna i widok ul. Elbląskiej Foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia Bramę Żuławską i skrzyżowanie ul. Elbląskiej z ul. Siennicką, 1987 r.