Przed pomnikiem na Westerplatte / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1973)
Przedstawia Gustawa Husaka w trakcie oficjalnej wizyty w na Westerplatte, obok Tadeusz Bejm, Edward Gierek, Piotr Jaroszewicz, Ludowik Štrougal, 1973 r.