[Afisz teatralny] Jerzy Andrzejewski - Już prawie nic / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1983)
Afisz teatralny informujący o prapremierze 16.12.1983 r. Scena Kameralna w Sopocie. Adaptacja i reżyseria: Krzysztof Babicki, scenografia: Anna Rachel, muzyka: Stanisław Radwan.