Danzig Langermarkt mit Rathaus u[nd] Marienkirche. (Verlag: Clara Bernthal, 1900)
Przedstawia Długi Targ, Ratusz Głównego Miasta oraz Kosciół NMP w Gdańsku, ujęcie z góry z Bramy Zielonej w kierunku Ratusza, ok. 1900 r.