Katyń - Wajda, Andrzej (1926-2016).; Kunert, Andrzej Krzysztof (1952- ).; Bujnowicz, Piotr (1973- ).; Buszewicz, Maciej (1952- ).; Sikora, Tomek (1948- ).; Laprus, Maciej; Skrzypczak, Monika; Zagańczyk, Aleksandra; Prószyński i S-ka (1990-2008). (Warszawa : Prószyński i S-ka, 2007)
Album poświęcony filmowi "Katyń".
Nakł. częśc. w ed. limitowanej z filmem: Katyń / reż. Andrzej Wajda. ISBN całości na wspólnym pudełku: 978-83-7469-808-5.
Keywords: Katyń (film).; Katyń, Zbrodnia (1940) -- chronologia