[Afisz teatralny. Incipit:] Molier - Mizantrop = Le Misanthrope / Teatr Narodowy. (Teatr Narodowy, 1967)
Afisz informujący o przedstawieniu 20.01.1967 r. Reżyseria Henryk Szletyński, scenografia Andrzej Sadowski.