VII Wyścig Kolarski Dookoła Polski - Tour de Pologne. - Wyścig Kolarski Dookoła Polski 1948).; Spółdzielnia Wydawnicza "Czytelnik". ([S.l.], Czytelnik, 1948)
Druk upamiętniający wyścig ze znaczkami.
Keywords: Kolarstwo -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne