Ostseebad Zoppot - Trinks & Co. (Leipzig : Trinks & Co., 1930)
Przedstawia Plac Zdrojowy i molo w Sopocie, ujęcie z góry, ok. 1935 r.
Data wg przedstawienia.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Molo sopockie (Sopot, Polska) -- karty pocztowe; Sopot (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe