Grande Armée, Au Quartier Général à Varsovie le 8. Fevrier 1807 Etat Major de la Place [Inc.:] Le Colonel Commandant la Place de Varsovie [...] = Wielkie Woysko w Główney kwaterze w Warszawie dnia 8. Lutego 1807 Sztab Główny Placu [Inc. :] Pułkownik Kommendant Placu Warszawy uwiadomiony o zdrożnościach pochodzących z łatwości, z iaką Woyskowi Francuzcy nayduią sposoby przedawania rzeczy woyskowych [...] / Target, Gouvion. - Target (?-1808) ([s.n.], 1807)
Druk ulotny - zakaz handlowania rzeczami wojskowymi bez pozwolenia, z dnia 8 luty 1807.