Baza przeładunkowa kontenerów w porcie gdyńskim / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1972)
Przedstawia bazę przeładunkową kontenerów w porcie gdyńskim, 1972 rok.